Schele Metalice. Inchiriere, montare si demontare schela metalica.

Folie Termocontractibila Verisafe BursadeSchele ofera servicii complete de furnizare, echipamente si montaj folie tip Verisafe.

Domenii de aplicare:

NAVAL    INDUSTRIAL    CONSTRUCTII    TRANSPORT/DEPOZITARE    ALTE UTILITATI

NOU - Daca doriti folie termocontractibila in Italia, am deschis o filiala in Brescia. Gasiti toate informatiile si date de contact pe site-ul Film Termoretraibile.

Folie termocontractibila Verisafe

Folia termocontractibila Verisafe se muleaza etans pe structura esafodajului, realizand o acoperire peste orice proiectii sau extensii. Cu acesta ocazie se creeaza o silueta perfecta a obiectivului, izoland proiectul pana la finalizare, fiind mai placuta vizual decat invelisurile conventionale cu prelate. In cazul in care folia termocontractibila este avariata sau penetrata, aceasta poate fi reparata usor cu un bandaj local. Se poate instala cu usurinta si o usa de acces cu fermoar pentru a permite accesul in zona izolata.

Folie termocontractibila Verisafe

VERISAFE FOLIE IGNIFUGA

Folia ignifuganta Verisafe este clasificata EN 13501-1:2007+A1:2009 Euroclass B. Aceasta inseamna ca respecta reglementarile din constructii si poate fi folosita pentru instalatii permanente daca este necesar. Verisafe este sistemul de placare termocontractabil testat conform standardelor Europene si indeplineste cu sucess toate cerintele de utilizare in locuri cu risc la foc.

RECICLARE

Folia termocontractibila este usor de indepartat deoarece folia nu se lipeste decat de alta folie. In acest fel produsul este protejat, demontajul se face cu usurinta cu ajutorul unei lame de cutter cu siguranta astfel incat produsul sa nu fie deteriorat accidental. Desi folia Verisafe pentru esafodaje este un produs pe baza de petrol, impactul sau asupra mediului este mic, folia fiind 100% reciclabila. Dupa indepartarea sa, folia poate fi valorificata de companiile de reciclare datorita puritatii sale si ulterior este transformata in produse plastice de uz general.

SERVICII DE INSTALARE

BursadeSchele poate oferi servicii complete de furnizare materiale, echipamente si montaj folie tip Verisafe. Echipele noastre de specialisti poseda cunostintele si experienta necesara care le permite sa execute orice proiect in siguranta si eficient. Echipele noastre au experienta in proiecte navale, industriale, petrol si gaze, poduri si alte locatii critice.

Stai conectat cu BursadeSchele pe reteaua care doresti!

Te ajutam?

NOU

BursadeSchele ofera servicii complete de furnizare materiale, echipamente si montaj FOLIE TERMOCONTRACTIBILA VERISAFE
tel: 0723699037
email: